Republiek Allochtonië presenteert: databank onderzoek integratie

In achtergronden door Ewoud Butter op 27-06-2011 | 17:11

In het integratiedebat gaat het vaak over beelden en zelden over feiten. Republiek Allochtonië zet voor u de harde en de minder harde feiten op een rij.

In de databank onderzoek integratie vindt u links naar artikelen over onderzoek of naar artikelen en factsheets die zijn gebaseerd op onderzoek.
Deze databank is onafhankelijk en uniek in Nederland.

Tot nu toe is de databank nog bescheiden van omvang. U vindt in de databank een selectie van (artikelen over) onderzoek die sinds 2010 zijn verschenen. De lijst wordt binnenkort aangevuld, onder andere met onderzoek dat voor 2010 is gepubliceerd.

De database onderzoek integratie vindt u in het rechtermenu onder het kopje achtergronddossiers, of klik hier

Deze database is nog lang niet compleet. Mist u een onderzoek dat u ook graag in deze lijst zou willen zien, mail dan een link naar (een artikel over) het onderzoek naar info@republiekallochtonie.nl onder vermelding van 'onderzoek'.

Ook studenten worden van harte uitgenodigd aandacht te vragen voor hun onderzoeksresultaten.

Link: databank onderzoek integratie

 

 


Meer over databank, ewoud butter, integratie, onderzoek, republiek allochtonie.

Delen:

Reacties


flip vandyke - 28/06/2011 10:55

Prima initiatief!

Faatje - 28/06/2011 08:35

Prachtig initiatief! Het gaat uiteindelijk om kennis. Mooi is ook dat het onafhankelijk is. Bij veel zogenaamde, en zwaar gesubsidieerde 'kennisinstituten' lees je alleen wat over hun eigen fantaaastische onderzoek. Hier vind je info over onderzoek - ongeacht de onderzoeker.