Disclaimer

Disclaimer

Opinie-artikelen op dit blog zijn altijd op persoonlijke titel en verwoorden het standpunt van de auteur en niet het standpunt van Republiek Allochtonië.

Copyright

Op Republiek Allochtonie verschijnen artikelen die door redactieleden en gastauteurs zijn geschreven. 

Daarnaast verschijnen er nieuwsberichten die samenvattingen en/of bewerkingen zijn van berichten die afkomstig zijn van persberichten of van berichten op andere sites. Hierbij wordt indien mogelijk altijd een link naar de oorbron(nen) in het artikel geplaatst. 

Ook verschijnen er soms opinie-artikelen die ook elders zijn verschenen. In dat geval wordt altijd om toestemming gevraagd van de auteur, wordt de bron vermeld en een link gemaakt naar de oorspronkelijke bron.

Illustraties zijn afkomstig van Pixabay, flickr of van de (gast)auteurs.

Mocht er onverhoopt op dit weblog toch tegen uw zin een artikel of een illustratie van u zonder uw toestemming zijn verschenen, neem dan contact op met info@republiekallochtonie.nl; het artikel zal dan desgewenst direct verwijderd of aangepast worden.

Artikel overnemen?

Indien u een opinie-artikel wilt overnemen dat ook elders is verschenen, wordt u verzocht zelf toestemming te vragen aan de auteur.

U hoeft geen toestemming te vragen wanneer u alleen de eerste 2-3  alinea's van een artikel overneemt  en voor het vervolg van het artikel een link naar het oorspronkelijke stuk op te nemen.

Mocht u een artikel willen overnemen in een krant/tijdschrift waarvoor betaald moet worden of op een site die is opgezet voor commerciele doeleinden, wordt u vriendelijk verzocht eerst toestemming te vragen. Wanneer u direct/indirect inkomsten ontvangt voor een artikel, dan is het redelijk dat de auteur van het artikel dit ook doet. In overleg met de auteur kan dan worden bekeken of er een vergoeding voor overname wordt gevraagd.