Nederlandse migrantenorganisaties organiseren een debat over de Europese verkiezingen

In opinie op 13-05-2014 | 17:43

U bent van harte welkom bij ons Europa Debat op 16 mei 2014. Twee weken voor de Europese verkiezingen praten we met deskundigen en kandidaat-Europarlementariërs over Burgerschap, Racisme en Discriminatie; Migratie, Migranten en Mensenrechten in Europa. En over de invloed van de Europese Unie op uw dagelijks leven.

Dat is een goede gelegenheid om onze Nederlandse kandidaten voor het Europees Parlement persoonlijk te ontmoeten. Hoe denken ze over de vragen die ons bezig houden en wat hebben de burgers te maken met het Europees Parlement? Op een constructieve manier gaan we aan de slag met onderwerpen die altijd voor veel discussie zorgen: Europa, Burgerschap, Racisme en Discriminatie, Migratie, Migranten en Mensenrechten. 
Een debat met kandidaat-Europarlementariërs CDA Kaya Kocak, PVDA Sander Terphuis, GL Judith Sergentini , SP Gabriella Molica, D66, onder voorbehoud Marietje Schaake en enkele deskundigen.

Dit debat wordt mede mogelijk gemaakt door Transnationaal Migrant Platforum (TMP), EMCEMO, HITIB en ProDemos, Huis voor democratie en rechtsstaat.

Datum: vrijdag 16 mei 2014
Aanvang: 19.00 uur, eind ca. 22.00 uur
Locatie: HITB, Eerste Weteringplantsoen 2c 1017 SJ Amsterdam

Wij verzoeken u zich aan te melden als u deze avond bij wilt wonen:
emcemo1@gmail.com, of info@htib.nl

 

Volg Republiek Allochtonië op twitter of like ons op facebookRepubliek Allochtonië (voorheen Allochtonenweblog) bestaat 7 jaar. Waardeert u ons vrijwilligerswerk? U kunt het laten blijken door ons te steunen

 

 

 


Meer over #verkiezingen, emcemo, europese verkiezingen, htib, transnationaal mirganten platform.

Delen: