STEUN REPUBLIEK ALLOCHTONIË MET EEN KLEINE BIJDRAGE

Republiek Allochtonië wil stimuleren dat het hyperige en hijgerige 'integratiedebat' nuchter gevoerd wordt. We hechten veel waarde aan feiten en aan onderzoek en geloven niet in één enkele waarheid.

We willen daarom de opinies laten horen die in de media zelden gehoord worden, kennis verzamelen en verspreiden en als het even kan ook zelf meer op onderzoek gaan. We besteden daarom veel tijd aan factchecks en factsheets. Ook besteden we veel aandacht aan onderzoek. Daarnaast besteden we aandacht aan mediamissers

Donateur

Republiek Allochtonië wordt op vrijwillige basis onderhouden. Waardeert u ons vrijwilligerswerk? U kunt het laten blijken door een bijdrage over te maken op rekeningnummer NL12INGB0006026026 ten name van de stichting Allochtonenweblog te Amsterdam. Met een donatie van 5 euro zijn we al blij. 

Dank!

Degenen die besluiten te doneren en degenen die ons de afgelopen jaren een donatie hebben gegeven, willen we uiteraard heel hartelijk bedanken! We waarderen uw bijdrage, groot of klein, enorm en zien het als een stimulans om door te gaan.

Voor donateurs uit het buitenland: De BIC-code is de code van de ING-bank en dat is: INGBNL2A

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Een kleine 1900 personen en instellingen zijn geabonneerd op de tweewekelijkse nieuwsbrief van de Republiek Allochtonië. Wilt u ook een abonnement op de nieuwsbrief? Vul dan hieronder uw emailadres in.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Republiek Allochtonië

Of neem een abonnement op de dagelijkse nieuwsbrief.

Zoeken op trefwoord

Over republiek Allochtonië

Agenda

Achtergronddossiers

Meest gelezen blogs

Banners

  • Polderislam
  • Moslimhaat / islamofobie
  • Doneren
  • Ewoud Butter

Laatste reacties

Archief


Republiek Allochtonië