Moslimkrant roept op tot actie tegen gmail-account Geert Wilders

In opinie op 24-12-2013 | 10:39

De Moslimkrant roept op om in actie te komen tegen de gmail-account die de PVV gebruikt om de anti-islamsticker te verspreiden met de tekst de islam is een leugen. Mohamed is een schurk. De Koran is vergif”.

De Moslimkrant sluit hiermee aan bij het verzoek dat Mohamed Rabbae,voorzitter van het Landelijk Beraad Marokkanen (LBM) heeft ingediend bij de directeur van Google Nederland om per direct het email adres islamsticker@gmail.com te blokkeren en te verwijderen.

Volgens Rabbae worden de haatzaaiende propaganda-activiteiten van de PVV direct gefaciliteerd door Google Nederland. Dit is volstrekt in strijd met de principes van Google Nederland. In het programmabeleid uit september 2008 staat dat het "Verzenden, uploaden, distribueren, verspreiden of aanbieden dit te gaan doen van onwettig, lasterlijk, kwetsend, beledigend, frauduleus, wetsovertredend, obsceen of anderszins bezwaarlijk materiaal” verboden is.

Oproep

De Moslimkrant heeft op haar site de volgende oproep geplaatst:

"Indien u met ons tegen de anti-moslims en haatzaaiende sticker van de PVV bent, stuur onderstaande mail naar de directeur van Google Nederland. 

Geachte heer van der Feltz,

Ik sta achter het dringende verzoek van het Landelijke Beraad Marokkanen aan u om het e-mailadres islamsticker@gmail.com per direct te blokkeren en verwijderen.

Zoals u weet wil Wilders via dit e-mailadres haatzaaiend propaganda-materiaal tegen de moslims verspreiden. Dit is volledig in strijd met het beleid van Google. In het programmabeleid van Google - zoals bijgewerkt vanaf 12 september 2008- staat , in de paragraaf "Verboden acties" dat het "Verzenden, uploaden, distribueren, verspreiden of aanbieden dit te gaan doen van onwettig, lasterlijk, kwetsend, beledigend, frauduleus, wetsovertredend, obsceen of anderszins bezwaarlijk materiaal” verboden is.

Google wordt hiermee indirect medeplichtig aan het verspreiden van propaganda-activiteiten die niet alleen maatschappelijk en moreel verwerpelijk zijn, maar ook wettelijk strafbaar ( artikel 147 a, wetboek van strafrecht).

U kunt dit bericht rechtstreeks door sturen als u over Outlook beschikt. Zo niet kopieer de tekst en stuur het per mail naar press-nl@google.com "

Bron: Moslimkrant

 

Volg Republiek Allochtonië op twitter of like ons op facebook.  

Waardeert u ons vrijwilligerswerk? U kunt het laten blijken door ons te steunen.Meer over anti-islam sticker, geert wilders, mohamed rabbae, moslimkrant.

Delen:

Reacties


Gerechtigheid - 08/01/2014 18:40

Mohammed Rabbae weet hoe het moet en doe het ook. Wat veel Nederlanders zoals Bernadette de wit willen zeggen is dat discriminatie tegen de moslims in Nederland moet doorgaan en zij hier vooral niet tegenin moeten gaan. Belachelijk!!

Alexy Baan - 25/12/2013 13:20

Stupide dingen bestreiden met stupide dingen, het domste wat een mens kan doen. Rabbae roept hier nu ook op tot een splijting van de Nederlandse maatschappij. Gewoon niet aan meedoen, ik heb ook de sticker van Wilders niet, weet nu niet of ik dan naar het dames of herentoilet ben, Kan de tekst toch niet lezen. En heb helemaal geen zin om mijn vrienden te beledigen. Laten ze maar in Den Haag ruzie maken, dan zien we ook allemaal dat de Haagse kliek tot niets in staat is, anders dan weer de rekening leggen bij ons burgers, en ons daar op concentreren. Velen staan al op straat, en velen gaan er nog komen. Dat was nergens voor nodig geweest, we kunnen samen beter een offencief beginnen tegen onze regering, met haar kortzichtige wijze van regeren, zo werkt het al vanaf de tweede wereldoorlog, en de banken, die in feite de macht hebben, met de grote bedrijven. Zij lachen ons uit, zij zijn de krachten die zorgen voor geldgebrek en ellende. En zoiets is helemaal niet nodig in Nederland. We wonen hier allemaal, we worden allemaal bestolen. Of je wieg in Nederland of in het buitenland heeft gestaan, eenmaal een Nederlandse identiteit en je weet dat je helemaal niets te zeggen hebt, ook niet met verkiezingen, het gaat om de zetels, niet om "ons land"

nieuwsbreker - 24/12/2013 21:27

Lees het verboden Vaatstra dagboek nu bij http://nieuwsbreker.wordpress.com/2013/12/22/we-hebben-toestemming-om-het-vaatstra-dagboek-te-publiceren-met-zijn-allen/ ik riskeer gevangenisstraf hiervoor.

Bernadette de Wit - 24/12/2013 11:59

Merkwaardig dat Rabbae, na tientallen jaren op gemeenschapsgeld te hebben geleefd, nog steeds n iet snapt hoe het werkt. Zegt iemand iets wat je walgelijk vindt? Ga er keihard tegenin! Boor 'm de grond in! Verzin iets ludieks, whatever. Maar. Ga. Niet. Verbieden. Dit is Nederland, geen islamitische dictatuur.