Opnieuw wordt 'mishandeling door Marokkanen' verzonnen

In missers op 14-10-2013 | 22:35

Tekst: Ewoud Butter

Een 20-jarige vrouw uit IJmuiden die zei te zijn mishandeld door zes Marokkaans Nederlandse mannen in Haarlem, blijkt dat verhaal uit haar duim te hebben gezogen. Dat heeft de politie vandaag laten weten.
Voor de tweede keer dit jaar blijkt dat er een mishandeling door Marokkanen is verzonnen. In januari werd duidelijk dat een man uit Bussum een valse aangifte had gedaan van een mishandeling door vijf Nederlands-Marokkaanse jongeren.

Valse aangifte in Haarlem

De 20-jarige vrouw uit IJmuiden had aangifte gedaan van de mishandeling door 6 mannen. De politie sprak in het persbericht over mannen van 'Noord-Afrikaanse afkomst'. De Telegraaf berichtte vervolgens vorige week maandag 'zes Marokkanen tuigen vrouw af'. Het ging om  'zes Marokkaanse mannen die hun agressie hadden botgevierd' op de vrouw uit IJmuiden. 'Ze werd tegen de grond geschopt, waarna de mannen nog enkele rake trappen uitdeelden', schreef de krant. 

De PVV stelde vervolgens Kamervragen. De partij wilde o.a. weten hoeveel van 'deze lafaards' reeds waren opgepakt. 'Bent u bereid uw politiek-correcte houding te laten varen en te erkennen dat we een Marokkanenprobleem hebben?

Voor wie de nuance zoekt

Uiteraard berichtten ook allerlei blogs, waaronder Geen Stijl over het bericht. De reacties waren genuanceerd als altijd, zoals bijvoorbeeld de volgende reacties:

"Als ik al niet racistisch was dan zou ik het door dit soort incicentjes vanzelf wel worden, me dunkt. Deze 'mensen' staan in hun gedrag heel erg dicht bij dieren als hyena's. Die vallen ook altijd met een compleet roedel hun prooidieren aan. Wat een helden zeg, met 6 man tegen 1 vrouw. Marokkanen zijn achterbakse lafbekken, allemaal!

Inmiddels liggen de zaken wat mij betreft klip en klaar. Iedere politicus die beweert dat we geen Marokkanenprobleem hebben heeft bloed aan de handen.

Als mijn dochter van 16 nu thuis zou komen met een Marokkaan krijgt zij een pak slaag en begraaf ik hem achter de dijk. Misschien dat ze hem dan nog wel eens vinden. Ooit.

Dit kán toch gewoon niet meer?!?? Er móet gewoon wat gebeuren... Desnoods maar de straat op... In ploegendiensten meerijden in de bussen.. Or whatsoever... Het is gewoon klaar nu... Basta!

Het verschil tussen de nazi-zwijnen en deze Marokkaanse zwijnen is........een voorhuid.
Nu moet ik helaas opkomen voor de Nazi's. Qua intelligentie staken zij met kop en schouder boven de naffers uit. Met alles eigenlijk.

Als ik zeg het zijn allemaal kakkerlakken, Mag ik dat dan zeggen? Ja dat mag ik zeggen alleen beledig ik daar de kakkerlakken mee. En wie ik daar mee bedoel, nou de mensen die zich aangesproken voelen dus.

Van Noord Afrikaanse afkomst: Laat me raden.., varkens- en geitenkoppen uit het Rifgebergte. Laffe stinkende en miezerig uitschot dat alleen in groepsverband een vrouw durven aan te vallen.

Op het weblog van E.J. Bron, waar "racistische comments niet getolereerd worden",  is onder andere te lezen:

"Alle Afrikanen en marokkanen en arabieren dienen in elkaar geschopt te worden, zodat zij de boodschap krijgen dat het voor hen hoogtijd word om naar hun eigenland terug te keren. Hun verblijf hier loopt ten einde. (..) Als de politiek en politie ons niet kan beschermen, hebben wij het recht om dit zelf te doen! (..) voor die apen is een vrouw toch maar een gebruiksvoorwerp. Wanneer wordt er gestart met die rotzooi hier massaal te verwijderen, in de woestijn en in het rifgebergte hebben plaats zat plus ze spreken er dezelfde taal nl. de taal van het geweld, de taal van een perverse pedofiel. (..) Kan IEMAND mij het verschil uitleggen tussen de nazi-zwijnen en deze Marokkaanse zwijnen? Laf en totaal onmenselijk."

Aangifte is vals 

De politie onderzocht de aangifte en kwam vandaag tot de conclusie dat het verhaal van de vrouw niet klopte. De vrouw bekende desgevraagd dat het verhaal is verzonnen.  Het OM beraadt zich nog op mogelijke stappen tegen de vrouw.

De Telegraaf bericht vandaag over de valse aangifte  en ook Geen Stijl plaatst een bericht, kuch, chic en sportief, als altijd. Ven de PVV is nog niets vernomen. 

Niet de eerste keer

Eerder dit jaar werd bekend dat een man uit Bussum een beroving en mishandeling door vijf Marokkaanse jongens heeft verzonnen. Vorige week werd bekend dat de politie 10.000 euro schadevergoeding van hem eist.

Ook het omgekeerde gebeurde: er was volgens de salafistische website De Ware Religue in Den Haag een mevrouw in een niqaab mishandeld. Het CMO verzocht het voorval grondig te onderzoeken. Het CMO vroeg meer duidelijkheid over de aanpak van islamofobie in zijn geheel in de samenleving. Izz ad-Din Ruhulessin ontdekte dat het een fake bericht was en schreef erover op Moslim vandaag.  
Over deze affaire schreef Carel Brendel en Geen Stijl sprak er schande van.

 

Nog wat berichten over reaguurders:

Volg Republiek Allochtonië op twitter of like ons op facebook.  

Waardeert u ons werk? U kunt het laten blijken door ons te steunen.Meer over criminaliteit, media, mediamisser, mediamissers, reaguurders.

Delen: