Zinzoekers op het web

In opinie door Mohamed Aissati op 31-10-2010 | 13:06

Geïnteresseerd in alles wat met kerk of religie, internet en sociale media te maken heeft? Kom dan op donderdag 18 november a.s. naar de bijeenkomst Zinzoekers op het web in de Mozes en Aaronkerk in Amsterdam!

Op deze dag zijn er inspirerende bijdragen te horen van o.a. Erwin Blom (The Crowds) en Fred Omvlee (Social Sunday), workshops te volgen van o.a. Peter Dekker (IKON), Eric van den Berg(Isidorusweb), Albert Benschop (IslamWijzer), Janneke Scharloo (Protestant.nl) en Arjen Pas (NCRV/Spirit 24). Verder kunnen de deelnemers meedoen aan debatten, presentaties volgen, naar religieuze ‘internet-muziek’ luisteren en uiteraard netwerken.

Niet eerder werd in Nederland zo’n grootschalig evenement georganiseerd over religie en internet. De initiatiefnemers verwachten namelijk enkele honderden deelnemers. Mis het dus niet.

U kunt zich aanmelden voor Zinzoekers op het web door een e-mail te sturen naar info@zinzoekers.nl. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging. Begin november ontvangt u een routebeschrijving als ook aanvullende informatie. De entreeprijs bedraagt € 25,00 en zal van tevoren overgemaakt moeten worden. Hierover krijgt u t.z.t. bericht.

Bron: IKON

Meer info over zinzoekers hier


Meer over albert benschop, bijeenkomst, internet, mohamed aissati, religie, zinzoekers.

Delen: