Win vrijkaartjes voor de film Unlucky Plaza

In opinie op 30-03-2015 | 08:21

De Singaporese film 'Unlucky Plaza' beleeft op het CinemAsia Film Festival in Amsterdam haar Nederlandse premiere. De film geeft de voelbare spanningen van de migrantengemeenschap in Singapore weer. Met meerdere verhaallijnen die uiteindelijk op effectieve wijze samenkomen, stelt UNLUCKY PLAZA vragen over immigratie, moraliteit en huichelarij, terwijl het tevens een satirische blik werpt op de hedendaagse media.

De film gaat op zondag 5 april, 15:15 uur in Kriterion, Amsterdam in premiere. Een extra voorstelling vindt plaats tijdens de CinemAsia on Tour: zondag 12 april, 17:00 uur in Natlab (Plaza Futura), Eindhoven.

Voor beide voorstellingen worden 2 vrijkaartjes verloot. Dus 2 voor 5 april en 2 voor 12 april.

Interesse?

Geïnteresseerden kunnen voor 31 maart 17 uur  mailen naar media@cinemasia.nl en erbij vermelden in welke locatie ze de film willen zien. Uit de inzendingen die voor 17 uur zijn ontvangen wordt geloot. 

Meer informatie over de film vind je hier

Voor meer informatie over het CinemAsia Film Festival dat op 1 april van start gaat in Kriterion Amsterdam, ga naar www.cinemasia.nl

Volg Republiek Allochtonië op twitter of like ons op facebook.  

 

Waardeert u ons vrijwilligerswerk? U kunt het laten blijken door een bijdrage over te maken op rekeningnummer NL12INGB0006026026 ten name van de stichting Allochtonenweblog te Amsterdam. Met een donatie van 5 euro zijn we al blij. Meer mag ook!  

 


Meer over film, unlucky plaza, vrijkaartjes.

Delen: