Vreemdland Festival

In opinie op 27-03-2012 | 17:00

Kom naar het Vreemdland Festival op zaterdag 31 maart in Amsterdam! Tijdens dit festival stappen bezoekers in de wereld van vluchtelingen. Hoe is het om te vluchten en aan te komen in een onbekend land? VluchtelingenWerk is ook aanwezig.

Het programma is heel divers. Zo kun je naar het toneelstuk 'As I Left My Fathers House' en naar interviews met Ruud Lubbers en Huub Oosterhuis. Daarnaast zijn er colleges over gezinshereniging en vreemdelingendetentie. Ook vluchtelingen komen aan het woord. Verder: debatten, muziek, documentaires en een feest ter afsluiting. Kijk voor het hele programma op www.vreemdland.nl

VluchtelingenWerk tijdens Vreemdland
Dorine Manson (directeur Vluchtelingenwerk Nederland) zit in een politieke talkshow met onder andere Tofik Dibi (GroenLinks) en Joël Voordewind (ChristenUnie). Ook andere medewerkers zijn aanwezig. Beleidsmedewerker Ariane den Uyl debatteert over gezinshereniging. VluchtelingenWerk Amsterdam vertelt over het project ‘Taalduet’. Daarnaast worden er filmpjes vertoond over VluchtelingenWerk, zoals afleveringen van 'Het Klokhuis' over azielzoekerscentra.

Bron; vluchtelingenwerk nederland


Meer over agenda, festival, vluchtelingen, vluchtelingenwerk, vreemdland.

Delen: