Sheik Fawaz: mensen achter Sharia4belgium/sharia4holland horen in gevang of gesticht

In opinie op 23-12-2010 | 12:02

Sheikh Fawaz Jneid en het moskeebestuur van stichting as-Soennah hebben op de website Al Yaqeen afstand genomen van de organisaties Sharia4belgium en Sharia4Holland. Fawaz, één van de bekendste salafistische predikers in Nederland schrijft:

"Het betreft deze keer een verzameling jongeren die zichzelf de positie heeft gegeven van staatshoofden en die de mensen de Islamitische Wetgeving willen opleggen in Nederland en België. Zij hebben zichzelf een verantwoordelijkheid gegeven die de hunne niet is. Ook de taal die zij uitslaan, doet vermoeden dat zij allerlei geheime genootschappen hebben opgericht om hun doel te bereiken. Dit alles duidt op één van de volgende zaken: Of deze jongeren zijn geestelijk krankzinnig, of het betreft hier een verzameling uitbuiters en misdadigers die uit zijn op bloedvergieten en dit vanuit de Islam willen rechtvaardigen.

Indien deze figuren daadwerkelijk lijden aan geestelijke stoornissen, dan is het de plicht van België om hen in een geestelijke inrichting op te sluiten. Anders moeten zij achter slot en grendel in de gevangenissen verdwijnen. Dit voordat het land opgeschrikt wordt door een auto-explosie of een zelfmoordaanslag. Het zijn per slot de moslims die daarna de verwijtende vinger toegewezen krijgen en van terrorisme beschuldigd zullen worden. Ook zullen er wetten in het leven worden geroepen die het de moslims moeilijk maken om hun leven op een normale manier te kunnen voortzetten. Zij zullen opgejaagd worden op school en op de werkvloer. Dit alles door toedoen van een stel zwakzinnigen.

Daarom wil ik nogmaals benadrukken dat de Islam noch de moslims iets te maken willen hebben met deze absurditeit. Ook wil ik een oproep doen richting de media om geen podium te bieden aan dit soort mensen door hun werk het promoten."

Bron: al Yaqeen

Hieronder een interview dat Sven Kockelman vanochtend had met de Vlaamse Abu Imran (Fouad Belkaci) van sharia4belgium, vanaf de 33e minuut:

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


Meer over abu imran, fawaz, fouad belkacem, sharia4belgium, sharia4holland.

Delen: