Mohammed Rabbae: Wilders is een racist in dienst van Israel

In opinie op 23-03-2011 | 08:31

In de serie complottheorieeen, een opmerkelijke uitspraak van Mohamed Rabbae. Volgens hem zou Israel verwachten dat de aanwezigheid van moslims in Europa een nadelig effect zal hebben op het Europees beleid ten aanzien van Israel. Om dit te voorkomen is Wilders een instrument van Israel om het leven van moslims in Europa onmogelijk te maken en ze weg uit Europa te krijgen. Rabbae doet zijn uitspraken op onderstaand filmpje dat waarschijnlijk tijdens de demonstratie tegen racisme op 19 maart is gemaakt.

Demonstratie tegen Racisme en Uitsluiting (Amesterdam, 19 maart 2011) from Abdel Ali on Vimeo.

Mocht de video het op uw scherm niet doen, bekijk hem dan via deze link


Meer over complottheorie, israel, mohamed rabbae, wilders.

Delen:

Reacties


jvantilt - 23/03/2014 11:51

Sinds Rabbae de fatwa van Komjeini ondersteunde schaar ik hem in de groep van relifascisten en antisemieten.

Adi - 27/05/2011 11:42

Mensen worden wel heel achterdochtig en paranoïde. Ik zou niets kunnen bedenken wat Israël te zoeken heeft in het continent van Auschwitz. Nederland en de inwoners van Europa geven zichzelf wel een heel belangrijke rol.

said - 23/03/2011 22:49

Misschien is het niet zo dat Wilders heel direct door de Israëlische overheid is gestuurd met missie, maar de gedachtegang van dhr. Rabbae is niet onlogisch. Je hebt:
- Een deel (waarschijnlijk een heel grote deel) van islamitische gemeensch...ap in Europa die sympathiseert met Palestijnen
- Een deel van deze gemeenschap probeert ook actie te voeren voor de rechten van Palestijnen en tegen de bezettingspolitiek van Israel
- Wilders die een duidelijk anti- moslims campagne voert
- Wilders die zeer pro Israel is
En het is bekend dat Wilders in zijn antimoslims standpunten goed wordt opgevoed door extreme zionisten uit Israel en Amerika
Dat Rabbae op basis van deze feiten die conclusie trekt is te begrijpen en heel goed en verklaren. Deze conclusie is beter te onderbouwen dat heleboel kretologie van Wilders over moslims, Palestijnen en Israel.

Said - 23/03/2011 22:47

`Schandalig antisemitisme van Rabbae' en wie zegt dat? natuurlijk: Likoed Nederland
ach, ach ach! die onzin kennen we inmidels wel. ga een andere plaatje draaien: man/vrouw

Faatje - 23/03/2011 22:25

Graag verwijs ik naar het voortreffelijke artikel van ewoud butter over de israelische agenda van geert wilders: http://ewoudbutter.web-log.nl/ewoudbutter/2010/11/de-israelische-agenda-van-geert-wilders-update.html

Likoed Nederland - 23/03/2011 17:14

Schandalig antisemitisme van Rabbae.
De moderne verpakking van de onderbouwing van Jodenhaat uit de 'protocollen van de wijzen van Zion' en het nazisme: Joden zijn uit op de wereldheerschappij.

Marijke - 23/03/2011 14:53

Hoe zo dat Wilders zo denkt? Ik ben geen voorstanders van Wilders. Maar ik wil het toch zeggen dat als je met vakantie ergens wil gaan dan word je bang. Dan zeg ik ik kruip liever hier onder een bed of stoel. Zo bang ben ik om met vakantie in buitenland tegen door al die geweld. En dat er hier en daar mensen met bommen gordels lopen weet je zelf ook niet.

San - 23/03/2011 10:17

Hoezo is dit opmerkelijk? Wilders is op de foto met talloze Israelische politici, hij gaat elke week naar de Israelische ambassade. 25% van de export van Israel komt uit beveiligingsapparatuur en wapens, dus hoe groter de angst voor moslims, hoe meer winst Israelische bedrijven hebben! Wilders is loyaal aan Israel. Hij heeft ook gezegd op de Deense TV dat "Tientallen miljoenen moslims" Europa uitgezet moeten worden. Dit is oproepen tot een genocide.