Mohammed Benzakour over de overwinning van de PVV

In opinie door Mohammed Benzakour op 21-06-2010 | 15:50

.... voorlopig zit ik met de gebakken vijgen, want ik kan zo onderhand geen voetbalkantine, lift, sportschool, verpleeghuis, supermarkt of restaurant meer betreden zonder schichtig om mij heen te spieden en te denken: ‘Jajaja lieve mensen, doe maar leuk en aardig tegen me, ik trap er niet meer in, want minstens de helft van jullie ziet mij het liefst per direct met een enkeltje ticket richting Sahara.’

Als ergens een moslimbommetje ontploft, een poot wordt uitgescholden, of anderszins allochtoon amok wordt gemaakt, is het goed gebruik dat van het moslimvolk op dwangbeveltoon distantie wordt geëist. Komt die publieke verantwoording er niet, dan ben je als moslim ‘one of them’. Een kronkelredenering die ik nu eventjes ook wil toepassen. ‘Geacht Nederlands volk, als u zich niet ogenblikkelijk excuseert c.q. distantieert van deze ‘monsterzege’, in woord (pers/tv) & daad (manifestaties op de Dam), dan zie ik u allen als one of them.’"

Lees verder de column van Mohammed Benzakour op nieuwwij.nl


Meer over mohammed benzakour, pvv, wilders.

Delen:

Reacties


moestafa - 25/06/2010 12:03


wow wateen scherpe fatwa vd dag!!
eindelijk horen we de ouwe gouwe benzakour weer. We hebben hem zóóóó gemist...!!

esperanza pura - 23/06/2010 11:16

Ik vind dat het niet zo verbazend is dat veel mensen op PVV hebben gestemd! nu pas hebben mider moedige mensen de moed bij elkaar geschraapt om het te doen. We wisten al dat moslims niet altijd welkom zijn. Dat kan je aan hun ogen aflezen, vergeet niet dat ogen de spiegel van de ziel zijn. De overwinning van PVV is een bevestiging......

Caesar Lion Cachet - 22/06/2010 18:10

LS...

U bent een komiek begrijp ik ?!