Jongerencentrum Argan is voor inzetten van lokjoden en lokhomo's

In opinie op 25-06-2010 | 16:49

Stedelijk Jongerencentrum Argan neemt met toenemende zorg en boosheid kennis van incidenten met verbaal en fysiek geweld tegen homo’s, joden en leden van andere minderheidsgroepen in onze samenleving. Dat laat het (Marokkaanse) jongerencentrum in een persbericht weten.

Volgens Argan staan deze incidenten recht tegenover de inspanningen van Marokkaanse en Joodse voorlieden en organisaties om de wederzijdse dialoog te bevorderen en bruggen te slaan tussen de beide gemeenschappen.

Argan verklaart achter de plannen te staan van waarnemend burgermeester Lodewijk Asscher om ‘lokjoden’ en ‘lokhomo’s’ in te zetten als middel ter bestrijding van antisemitisme en agressie tegen homo’s.
Het jongerencentrum roept de gemeente ook op discriminatie en uitsluiting van minderheden, voornamelijk in het uitgaansleven en op de arbeidsmarkt, te bestrijden.


Meer over Argan, asscher, lokhono's, lokjoden.

Delen:

Reacties


Jim - 04/07/2010 17:45

Alleen uitlok Marokkaan mag niet ingezet worden bij horeca en solicitatie's.

Meisje - 25/06/2010 17:40

"Het jongerencentrum roept de gemeente ook op discriminatie en uitsluiting van minderheden, voornamelijk in het uitgaansleven en op de arbeidsmarkt, te bestrijden."

Hoezo ook? Zijn homo's en joden geen minderheden dan?