Het Westen is een gevaar voor de islam

In opinie door Imadima op 13-09-2011 | 15:41

Tekst: Imadima

“Integendeel: het is het Westen met zijn ideeën over democratie, individualisme en pluralisme dat een gevaar inhoudt voor de islam” – Frits Bolkestein

Ik ben het helemaal met Bolkestein eens. Het Westen is een gevaar voor de islam. Niet alleen met haar ideeën over democratie, individualisme en pluralisme, maar vooral ook met haar hang naar materialisme, vernielzucht en subjectieve media berichtgeving.

9/11. Ruim 10 jaar geleden vond het 9/11 drama plaats. Het is erg wat er daar destijds gebeurd is. Maar het is ook erg wat de Palestijnen jarenlang dag in dag uit meemaken. Het is ook erg dat er mensen in Afrika doodgaan van de hongersnood. Het is verschrikkelijk dat moslims tijdens de ramadan door hun eigen regering worden beschoten. Het is verschrikkelijk dat een terrorist een aanslag pleegt in een moskee tijdens de ramadan. En zo zijn er wel duizenden ellendige gebeurtenissen die net zo erg misschien niet erger zijn dan 9/11. Maar daar hoor ik niks over. Elk jaar weer wordt ik tot vervelens toe doodgegooid met het 9/11 drama. Alsof het leven van een handjevol Amerikanen waardevoller is dan alle miljoenen andere mensen op aarde die dankzij een verschrikkelijke gebeurtenis het leven hebben gelaten.

Het verschil is dat Amerika het “boegbeeld” voor het Westen is. En 9/11 als een aanslag tegen het Westen wordt gezien. Daarom maken Westerse media daar jaarlijks een terugkerend mediacircus van. Dat het Westen dankzij 9/11 een excuus heeft gevonden voor haar ‘oorlog tegen de islam’ is wel zo duidelijk. Sinds 9/11 zijn er duizenden onschuldige moslims in Irak, Afganistan, Pakistan, etc het slachtoffer geworden van de Westerse oorlog tegen de islam. Wereldwijd zijn er meer dan 225.000 mensen overleden in deze oorlog. Meer dan 350.000 gewonden en ruim 8 miljoen mensen werden vluchtelingen wegens deze ontwikkelingen. Dan heb ik het nog niet over de miljoenen moslims in Westerse landen die sinds 9/11 het slachtoffer zijn geworden van toenemende islamofobie onder anti-islamisten. Geen wonder dat trendprofeet Gerald Celente in de Pers heeft verklaard dat in 2012 de islamhaat niet meer te stuiten is met etnische zuiveringen als gevolg hiervan. Zonder 9/11 en de groeiende haat tegen de islam zou Wilders nooit zo groot zijn geworden. Misschien bestond hij dan niet eens.

Het is ook het Westen die Arabische dictators steunt of in het zadel geholpen heeft. Zij leveren de wapens aan deze monsters zodat deze het volk nog meer kunnen onderdrukken. Deze Arabische leiders die zelf leven naar Westerse maatstaven (drank, drugs, hoeren en veel materialisme). Ik wil ze niet eens leiders noemen. Het zijn eerder uitbuiters van hun volk en marionetten van het Westen. Saddam, Bin Laden, Khadaffi etc allemaal monsters mede gefinancierd, gecreëerd of opgeleid in of door het Westen. Kwestie Palestina / Israel is ook veroorzaakt en wordt in stand gehouden door het Westen. Want wie gaf na de tweede wereldoorlog Palestijns land weg? En wie is de Tweede Wereldoorlog überhaupt gestart?

Hoezo is de islam een gevaar voor het Westen? Juist het Westen is en heeft altijd een gevaar gevormd voor de islam. Ze vormt zelfs een gevaar voor zichzelf. Met door de jaren heen allemaal onschuldige slachtoffers als gevolg.

Imadima is blogger. Dit stuk is ook op haar blog verschenen.

 

 


Meer over bolkestein, imadima, islam.

Delen: