Het ongelijk van Theodor Holman, Breivik en Wilders

In opinie door Ewoud Butter op 02-04-2012 | 08:00

Tekst: Ewoud Butter

Moslims gaan de wereld veroveren door massa-immigratie en door hoge kindertallen. Dat is de angst van sommigen, waaronder de aanhangers van de Eurabië complottheorie van Bat Ye'or, waartoe ook Geert Wilders, Anders Breivik en Theodor Holman gerekend kunnen worden.

Zo verklaarde columnist Theodor Holman onlangs in het Parool: "Breivik stelt - en dat ben ik met hem eens - dat moslims gebruikmaken van twee wapens: bevolkingsaanwas en immigratie."

Le Temps keek of deze angst met cijfers te onderbouwen is en concludeerde dat nergens ter wereld de geboortecijfers zo razendsnel omlaag kelderen als juist in Arabische en moslim landen. Gemiddeld daalde het aantal kinderen in de islamitische wereld de afgelopen dertig jaar met 50%, in Iran daalde het zelfs met 75% en in Noord-Afrika met 70%. Lees hier meer. Meer over de onzin van een islamitische baby-tsunami hier.

Eerder bleek al dat wereldwijd en in Europa meer christenen migreren dan moslims, (zie ook keiharde cijfers over moslim-immigratie). Het aantal moslims zal in Europa de komende 20 jaar toenemen van 6% tot  8% van de Europese bevolking.

Eerder werd al duidelijk dat de bewering van oud-VVD leider Bolkestein dat Amsterdam in 2015 een islamitische meerderheid zou krijgen, niet meer dan platte bangmakerij was.

Wat misschien een geruststellende gedachte is voor Holman, Wilders en anderen die zich zorgen maken over de islamisering van Nederland: het aantal PVV-stemmers in Nederland (1,5 miljoen) ligt nu al hoger dan het aantal moslims dat in 2050 in Nederland (1,3 miljoen) zal wonen: de verwilderisering gaat in Nederland veel harder dan de islamisering.

Ewoud Butter is redacteur van Republiek Allochtonië. Dit stuk verscheen ook op zijn eigen blog.


Meer over bat ye'or, breivik, eurabia, eurabie, ewoud butter, geboortecijfers, immigratie, islam, islamisering, theodor holman.

Delen:

Reacties


M.Rombouts - 29/05/2012 09:16

Angst aanjagen lijkt het credo, harde cijfers in
de publiciteit krijgen dringend gewenst.

johan sterk - 02/04/2012 16:55

Wat jammer voor de republiek Allochtonie.

peter klein - 02/04/2012 15:52

Niks aan de hand joh! Moslims integreren zo lekker! Rotterdam organiseert tochten voor werk in de haven, naar daar komen maar 4 van de 25 genodigden op af. Ze hebben geen beroep, behalve een beetje husselen. ´Dat doet iedereen hier, de overheid moet zorgen dat we het beter krijgen´( http://www.radio1.nl/items/50653-serie-lente-in-bloemhof-deel-1 )
Ze wensen elkaar de dood wel in maar dat is ook alles. RRRREspect !, weet je

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/04/kijk_nou_een_gay_moslim_bij_sp.html

Frank Tempelman - 02/04/2012 12:44

Waarbij gevoegd dat ook de geboortecijfers onder Turken en Marokkanen in Nederland razendsnel, en veel sneller dan verwacht, naar het 'autochtone' niveau dalen - ik meende dat die onder de van oorsprong Turkse bevolking in Nederland dat niveau al heeft bereikt. En dan heb ik het nog niet eens over de ontkerkelijkking (ontmoskeeïsering in dit geval) onder moslims, die ook al een westers tempo begint aan te nemen.

Feiten moeten blijkbaar telkens weer wijken voor bangmakerij en stemmenwinst.