Breivik: 'Utrecht islamiseert.'

In opinie op 17-04-2012 | 17:42

Tekst: Flip van Dyke

Utrecht is een van de steden in Europa die islamiseren’, aldus Brevik vandaag in de rechtzaal 1). Wil je islamiseren dan heb je moslims nodig. ‘De overstroming’, zoals Wilders dat noemt. ‘De tsunami‘.

Even kijken of het al een beetje wil opschieten in Utrecht.

De CBS-tabel naar gemeenten geeft niet alle moslimlanden, maar wel de acht belangrijkste: Afghanistan, Egypte, Irak, Iran, Marokko, Pakistan, Somalië, Turkije. Volgens de landelijke tabel maken deze acht 90% uit van alle mensen herkomstgroep moslimland (excl. Indonesië).

Dit zijn die acht in Utrecht:

We zien dat zij totaal 14% van de bevolking uitmaken. Die 14% is dus ongeveer 90% van het totaal aantal uit moslimlanden, maar niet iedereen uit een moslimland is moslim. Als we aanhouden dat 14% van de Utrechtse bevolking moslim is dan hebben wij het wel gehad. En dat is al jaren zo. De groep groeit nog wel omdat zij jong is. Dat betekent meer vrouwen in de vruchtbare leeftijd en veel minder strefte door ouderdom. De groei vlakt echter duidelijk af. Door migratie groeit de groep nauwelijks en het vruchtbaarheidscijfer ligt op een niveau (2,1 kind per vrouw) die precies genoeg is om een generatie te vervangen.
 
Conclusie: islamisering in Utrecht? Dan moeten autochtonen zich masaal tot de islam bekeren want anders wordt het niks. Hooguit komt men tot 20% in Utrecht in 2050, maar waarschijnlijk ligt het eronder.
Breivik is alleen verantwoordelijk voor zijn afschuwelijke daden, maar er zijn anderen mede verantwoordelijk door de gigantische overdrijving van de aantallen, de (netto)immigratie en het aantal kinderen dat mensen afkomstig uit moslimlanden krijgen. Helaas gaat die leugencampagne nog steeds door. Het wachten is op de volgende misleidde gestoorde geest.
 

1) NRC


Gerelateerde artikelen:

De ‘Massa-immigratie’ uit Moslimlanden. Update

Babytsunami? Onzin!

Anders Breivik: de massa-immigratie en babytsunami

De migratie uit niet-westerse landen ontleed
.
 

Flip van Dyke is een man van feiten en hij komt uit Amsterdam. Hij heeft een eigen weblog Landgenoten of buitenlui dat verplicht leesvoer is voor ieder die in feiten is geinteresseerd.

Delen:

Reacties


ReinoutS - 18/04/2012 10:15

'Misleidde' moet 'misleide' zijn.