Landelijk congres Eénheid door diversiteit

In opinie op 05-09-2011 | 11:48

Dit jaar organiseert het Multicultureel Netwerk (MCNW) een landelijk congres over ''Diversiteit''. Hieronder volgt de tekst van de uitnodiging:

"Het congres staat in het teken van successen en uitdagingen van (culturele) diversiteit in Nederland. Met dit feestelijke en informatieve congres willen wij samen met jou een genuanceerd en feitelijk beeld neerzetten van divers Nederland!

Door middel van lezingen (Kaouthar Darmoni, Abdelkader Benali, Tanja Jadnanansing, Martijn van Rensch (Deloitte)), workshops (oa. Thijs Bauwens, Henk Redmo, Mimoun Oaïssa ed) en een informatiemarkt word je samen met andere geïnteresseerden op een creatieve manier met elkaar in gesprek gebracht. Je legt nieuwe contacten en met jouw constructieve bijdrage worden duidelijke actiepunten geformuleerd.

Vijf thema´s staan deze dag centraal: Jongeren, Politiek, Rol van de media, Fusion Lifestyle en Diversiteit in organisaties.

’s Avonds is er entertainment met stand up comedy, muziek door DJ Ishtar (een van de beste internationale vrouwelijke DJ'en!), een wervelende modeshow en de U(n)know(n) Dance Crew. Een voorproefje van de conferentie zie je hier:
Reserveer dus 1 oktober as. in je agenda en meld je vóór 8 september 2011 aan via www.mcnw.nl

De kosten zijn: €15 voor het dagprogramma.

Locatiegegevens: Seats2meet | Planetenbaan 100 | 3603AK Maarssen | Voor vragen kan je bellen naar: 0346 599 600

Over MCNW:

MCNW is sinds januari 2011 officieel van start gegaan met als voornaamste reden het inzichtelijk maken en bundelen van de krachten van ondernemers en professionals met diverse culturele achtergronden.
Stichting MCNW doet geen beroep op overheidssubsidies, maar op het eigen netwerk. Je kunt ons verder ook steunen door supporter, sponsor of hoofdsponsor te worden. Ook kan je vanaf €100 al je bedrijf/organisatie breed gaan promoten onder onze doelgroepen. Meer informatie hierover lees je op: http://www.mcnw.nl/index.php/sponsors.html


Meer over congres, diversiteit, mcnw.

Delen:

Reageer