3 maart: In gesprek met Tunahan Kuzu en Farid Azarkan

03 maart 2017 t/m 03 februari 2017

Eind 2014 namen Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk, als Tweede Kamerleden van de PvdA, afscheid van de partij na een conflict. Direct daarop maakten zij bekend in de Tweede Kamer te blijven. In februari 2015 lanceerden zij de beweging DENK. Een beweging, die naar eigen zeggen, staat voor de strijd tegen onrecht en ongelijkwaardigheid. Zo pleit DENK onder meer voor een diversiteitsquota van 10% bij bedrijven en voor het opleggen van een Educatieve Maatregel Discriminatie (EMD) na een veroordeling voor discriminatie zodat racisten hun leven kunnen beteren.

Inmiddels is DENK de snelst groeiende partij van Nederland en de grootste partij in de peilingen onder Nederlanders met een migrantenachtergrond. Met name onder jongeren, winnen zij steeds meer aan populariteit. Reden voor ons om de lijsttrekker Tunahan Kuzu en de nummer twee op de kandidatenlijst Farid Azarkan uit te nodigen voor een gesprek bij Argan, op 3 maart aanstaande. Wij zullen met hen in gesprek gaan over hun politieke missie en visie. Wij nodigen alle belangstellenden van harte uit om het gesprek bij te wonen en hun vragen te richten aan onze gasten.

Datum: Vrijdag 3 maart 2017
Tijd: Ontvangst vanaf 19:30 uur – Aanvang om 20:00 uur
Locatie: ARGAN, Jan Tooropstraat 6A (Amsterdam)
Aanmelding: via info@argan.nlAgendaoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief

Ruim 2100 personen en instellingen zijn geabonneerd op de tweewekelijkse nieuwsbrief van de Republiek Allochtonië. Wilt u ook een abonnement op de nieuwsbrief? Vul dan hieronder uw emailadres in.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Republiek Allochtonië

Of neem een abonnement op de dagelijkse nieuwsbrief.

Zoeken op trefwoord

Over republiek Allochtonië

Agenda

Achtergronddossiers

Meest gelezen blogs

Banners

  • Polderislam
  • Doneren
  • Ewoud Butter

Laatste reacties

Archief


Republiek Allochtonië